pERgh...!!!!

giler ahhh.....best nyer klu power wat blog ehh
dengki aku nengok blog dak2 laen...fuh penuh berinformasi n ade isi nk bgtau...adui,blog aku nie still mencari or tercari2 lagi identiti...

haduihh......ape ekkk nk buat dgn blog aku neh yg serba kekurangan n ntah pape...hish2..sedey nyer...huhuhuhuhuhu

xpe....akan ku still explore bnder2 baru nk memperbaiki aku nyer blog neh...urm...
oraait!!!..chow luu(^_^)
0 comments | | edit post
Reactions: 

promote skit....sambil tolong kwn2 yg nk topup...apa salah nya??

haa...iklan skit...aku join bnder nehsape2 yg mnt nk join...ym aku kt apewhat@yahoo.com

kate2 aluan dari admin kami....(^_^)

Salam hormat....

Assalamualaikum,

SHAFARIES ENTERPRISE IP0278749-T

Adalah sebuah syarikat yang mengendalikan Server topup autoreload dan produk utamanya ialan flexireload prepaid Maxis & Celcom serta PIN DIGI dan ITALK dengan hanya menggunakan SMS. Syarikat ini telah diasaskan pada Mei 2008 di Ipoh, Perak dan

kini telah mula meningkat naik. Dimiliki sepenuhnya oleh Bumiputera dan diterajui oleh Saudara Shafari Hamdan Bin Mohamed Nor (Admin).

Sesiapa pun boleh memulakan perniagaan ini dengan mudah dan serta-
merta sebaik sahaja anda membayar yuran pendaftaran RM60.00 (RM13 diberikan sebagai modal) dan boleh mula menjalankan kegiatan jualan topup prepaid. Semua urusan jualan topup prepaid anda atau lain-lain hal hanya dengan menggunakan sistem SMS dari telefon bimbit anda. Syarikat menawarkan profit keuntungan jualan prepaid sehingga 5%.
Kepada sesiapa yang berminat untuk memulakan bisnes topup secara kecil-kecilan atau sederhana mahupun besar-besaran, inilah peluang untuk anda. Sertailah kami di SHAFARIES ENTERPRISE. Sistem beroperasi 24 jam sehari. Bukan perniagaan MLM. Income Real Time. Sekiranya topup pelanggan, anda akan menerima sms pengesahan beserta baki terkini dari server. Sebagai contoh : sekiranya dalam akaun anda ada RM100.00. ANDA topup pelanggan RM10.00, server hanya akan memotong RM9.50 sahaja dari akaun anda dan anda akan dapat mesej dari server memaklumkan nombor itu telah berjaya di topup dan baki terkini di dalam akaun anda ialah RM90.50.

Marilah berkongsi bersama kami, penyertaan anda dialu-alukan.
Anda hanya perlu ada nombor Hotlink untuk daftar kerana Server syarikat adalah Maxis. Server cantik. Tiada caj tambahan dan tiada syarat-syarat dikenakan. Yuran pendaftaran hanya RM60.00. Untuk penambahan modal permulaan dan lanjutan, minima hanya RM30.00 sahaja. Syarikat menyediakan kemudahan MAYBANK & CIMB untuk anda menambah modal (bank in)

Cubalah, anda akan berpuas hati.


Ikhlas dari
Admin Shafari Hamdan


AUTORELOAD MAXIS & CELCOM
VIA SMS
PENDAFTARAN RM60
*RM13.00 sebagai modal
Powered By SHAFARIES EZYRELOAD

YURAN PENDAFTARAN RM60.00

Keterangan Lanjut sms / call :
ADMIN-012-5566599 (CENTER IPOH)
-http://www.ezyreload.riledz.com/-
ataupun
>>aku jer di no:0179636736(aku kat mlake skrang nie(^_^)

>>JOM KITE JUAL TOPUP TAK PUN KITE PKAI JEK TUK SNDRIK...JIMAT 50sen maa plus myak nk pi bli lagi..haa......think!

0 comments | | edit post
Reactions: 

dulu2..aku memang cmnie(^_^)

erm...apa laa yg bermain dlm klape otak korang mase lps SPM dulu(klu dah lpas)ataupun tgh bermain dlm kepaler otak korang yg dak skrang yg baru jer pas spm....

aku dulu byk giler perkare yg aku nk buat lpas spm...antre nye adlh

Laughingnk msk u pilihan aku ar,dulu aku pilih nak msk UTm,nk wat pengajian expres konon nya,tp result percubaan spm aku hancus..uh geram aku

Laughingso,aku pun pk u laen..tup2 aku tgk UTeM yg dulu name glamornyer adlh KuTkm...pergh,die punyer student ade mrket maa pas diorang grad,ade kwn aku spm result hancuss tp pas msk u neh..skrang tgh keje kt company german kt german..gaji masyuk wooo...dengki aku

Laughingaku nk wat bisness,nk tolong keluarge aku cari duit skit...aku suke ngat berniage,aku nk hidup berdiri di kaki sndrik...xpyh ssh nk mntk duit kt mak ayah aku..huhuhu,sebak akuYell...skrang tgh wat plnig bisness ape nak wat...so sape2 yg ade bsness pape leh arr kongsi dgn aku...leh aku join skali..

Laughingaku nak bljr sungguh so senang dpt keje seksok...so ape korang pikiran korang...???
0 comments | | edit post
Reactions: