bes erkk klu dok uma..

huhuhu.....skejap jek cuti,aduii...rase mls gler nk p encik mlake nuh
xpew laa...nk ucap kan slmat tgl :


kt MARAK Hill aiseh,bkt xnmpk sgt


kt Donald Duckku skelian
kt ikn nage abg aku n ikan2 ku kt lam akuarium


kt kbun bapaku


kt brg2 yg wat aku ketagih
kt sumer2 laaa senang..rs mls laak plak nk snarai,hhahaha
2 comments | | edit post
Reactions: 

misteri....

pergh...bes kegilaan blk kmpng mgu lpas,rindu slame 1/2 sthun xblk kmpng(rekod plg lame stakat nie)...terubat sgaler rindu aku kt Marak Hill..
kt uma,bapak aku topup ilmu agame beliau byk giler kt aku..hohoho,den kene bsuh bro...
die leh bace khdpan aku kt mlake yg pening neh..tu yg aku xley tipoo bapak aku neh,die tau kite cmne..fuhh,bahye2..tp xpew tu xmo citer kang die scan aku lak t yg citer die kuar kt tenet..mpus lak aku t

neh...sape yg bace esay yg fail nie,leh bgtau tau x ape ke bnde ngap ekor itik aku neh...cian donald duck aku neh
berdarah siot...kntot itik aku,cian2....nsb bek abg aku adew die laa yg rawat si kontot ekor neh

tgk..wat muke ksian...mrajuk gak itik nie ekk...aku kasik mkn,die wat bodo jek...hish,nsb bek ko itik...THINK!
2 comments | | edit post
Reactions: 

theme for this sem

BZ and full of love

pergh!!...sem nie,keramaikan n bertambah2 org kapel...bgus2,makin maju bdak skunk nie ehh
aku tgk rmai mberku sudaa berkapel a.k.a da adew awek broo...hish!!,ble laa aku nk adew awek ekk..hahahaha,bio je la hal aku neh.aku xckp umo ag kot nk ade aweks neh..wawawawa
then,plg aku xsngka ade gak kwn aku neh..nmpk jek bese2 tp berisi gak weii..dah adew awek siott...hahahaha,nk tau sape haa bialah rhsie...hish2,xsngke tol die tu dah adew awek...igt xmo kapel aleh2 kapel gak...pergh,moralnyew dont judge book by its coever bak kate org putih..ntah aku bab bhs neh syntax error skit...

da arr..mngarut jek tls bkn adew org bace pon..tp skurng2 aku dpt wit dr nuffnang..hehehehe
neh lagu jepun utk dak2 kapel...aku pon xphm mksd pe diorng bwh nie nyanyikan n lagu nie xde kaitn langsung dgn aku,cait..THNiNK!


4 comments | | edit post
Reactions: 

aaaaaaaaaa........


wabak syntax error melanda beta blog ku....blog ini akan diDELETE.hahaha
puas ati aku...

0 comments | | edit post
Reactions: